1. LEER JEZELF KENNEN

Als je jezelf goed kent en weet wat je wilt, dan heb je alles wat je nodig hebt om goede, geile seks te hebben. Je kunt hem dan namelijk vertellen wat je wilt. Mannen vinden het heerlijk als ze niet alles zelf uit hoeven te vinden.

2. LEER OM OVER JE WENSEN TE PRATEN

Als je weet wat je wilt, maar het niet zegt, dan zijn er twee mogelijkheden: a.) Hij vindt het zelf wel uit. Hiervoor moet hij jouw signalen goed interpreteren, wat bij een heftige kreun moeilijk kan zijn. Is het pijn of plezier? Of b.) Hij komt er nooit achter. Dan is het ongemakkelijk. Dus, spreek! Een man zal het alleen maar geweldig vinden als een vrouw weet wat ze wil en het hem vertelt.

3. VERGEET DE SEKS TIPS VAN VROUWENBLADEN

Als vrouwen in vrouwenbladen seks tips geven over wat mannen willen, dan is dit in het beste geval secundaire kennis. In het ergste geval, het is gewoon dom geklets. Als je wilt weten wat mannen willen, vraag het ze!

4. DOE ALLEEN DINGEN, DIE JE ECHT WILT DOEN

Als je iets doet, wat je eigenlijk niet wilt doen, dan merkt een man dat direct (of je moet wel een hele goede actrice zijn). Beter is het om alleen dat te doen wat je ook echt wilt doen, want dan doe je het met passie! Er is nauwelijks iets dat een man meer opwindt dan een vrouw, die de seks die ze zojuist met hem heeft gehad, geil vindt.

5. HET GAAT NIET OM WAT; HET GAAT OM HOE

Waarom bestaat er slechte seks? Omdat het er niet om gaat wat je doet, maar hoe je het doet! Bijvoorbeeld: pijpen is niet hetzelfde als pijpen. De één houdt van snel, de ander van vochtig, een derde van diep en ga zo maar door. Daarom zijn er ook zo veel verschillende opvattingen over waar men wel/niet goed in is.

6. VRAAG HEM WAT HIJ HOE GRAAG ZOU WILLEN

En als hij dat niet kan of wil zeggen, vertel hem dat je wat anders gaat doen. Zo wordt het ook voor jou gemakkelijker om uit te vinden wat hem opwindt. En als hij weet dat jij over seks praat, dan zal hij zelf ook over seks gaan praten.

7. VERWAR MANNEN NIET MET VROUWEN

Vrouwen zijn heel anders dan mannen. Terwijl het lichaam van de vrouw een verzameling van erogene zones is, heeft een man dat veel minder. Bijvoorbeeld de tepel: de tepels van een man heeft (bijna) geen erogene zones. Je hoeft daar dus niet aan te likken of te knabbelen, dat levert niets op! Doe met hem niet wat hij met jou doet. Doe met hem dàt waar hij geil van wordt en geniet.

8. STOP MET DENKEN

Vrouwen hebben de neiging allerlei onzin met betrekking tot mannen te denken. Helaas, geldt dit in bed niet! Het is héél simpel: mannen zijn eendimensionale wezens. Als ze iets willen, voel je dat direct. Zij kunnen niet doen alsof. Zolang hij sensuele dingen doet, waar jullie samen van genieten en hij opgewonden wordt, zet je denken dan uit. Dat werkt niet meer. Zijn penis neemt het over en die werkt niet samen met ‘denken’

9. NEEM NIETS PERSOONLIJK OP, MAAR NEEM WAAR

Als de penis slap wordt, zonder dat de man geëjaculeerd heeft, dan heeft dat uiteraard met de seks tussen jullie te maken. Maar neem het niet direct persoonlijk op. Er kunnen verschillende redenen zijn, waarom de penis slap wordt. Soms is hij gewoon overwerkt en heeft behoefte aan een pauze. Soms is de man onzeker over iets. Geef hem dan het gevoel dat alles in orde is én geef hem een beetje tijd. Onzekerheid kan ook ontstaan wanneer een man een vrouw ontzettend sexy vindt. Dan stelt hij zichzelf vaak de vraag: ‘Wat doet zij met iemand als ik?’, et cetera. Veel redenen dus, die geen persoonlijk link hebben met jou. Dus ontspan! Als jij ontspant, doet hij het ook en kunnen jullie weer lekker genieten van de seks! Laat je partner eens spelen met een dildo, lekker tijdens het voorspel!

10. HAVE FUN !!!

Heb je nog leuke aanvullende tips? Droppp hieronder je reactie :)

Met vriendelijke groet,

Het team van Sexpop Webshop